Balkondeuren

 

balkonowe

De deuren zijn gebouwd op een standaard raamkozijn of bredere en bedoeld voor woningen in flets en balkongangen in huizen, waar het is niet mogelijk of is geen behoefte om van buiten naar binnen te gaan. Een modificatie van deze oplossing is het gebruik van een lage drempel van aluminium, dat geen belemmering vormt voor kinderen, kinderwagens, enz.

De kruk is gemonteerd alleen aan de binnenkant. Praktische toevoegingen aan dergelijke deuren zijn minihandvat met slot en rem in de kruk. Met de eerste kunt u de deur „dicht” van buiten maken en met de tweede kunt u de deur vergrendelen in een bepaalde positie van opening. Een tussenoplossing tussen de balkondeur en terrasdeur (ingangsdeur) zijn deuren op een brede vleugel met krukken aan beide zijden en een slot.

 

 

 

 

 

Terrasdeuren

 

tarasowe

Terrasdeuren zijn een deurvariant op dezelfde manier is gebouwd zoals de voordeuren (lage drempel, stevige scharnieren, Dr. Hahn, driepunten schuif te vergrendelen met de kruk, de toepasselijkheid van het tweede slot en veilige sluiting elementen en, belangrijker nog, twee soorten van openen: naar binnen zoals balkon en naar buiten zoals buitendeur).