GT DOORS – ENERGIEBESPARENDE BUITENDEUREN

 

logogtDe firma TUR-PLAST uit Czaplinek heeft de eer om u te presenteren een reeks van hoogste kwaliteit, energiebesparende deuren, gekenmerkt door een uitstekende mate van thermische isolatie. Onze ontwerpers, werkende aan deze collectie, hebben een uitzicht op de toepassing van deze deuren in energiezuinige en passieve huizen. Onderzoek in het laboratorium van bouwtechnieken in Dąbrowa Górnicza, eindigde het verkrijgen van de relevante certificaten, die beschikbaar zijn op de website.

Deuren uit de collectie „GT doors” van de firma TUR-PLAST zijn een uitstekende combinatie van de nieuwste technologie met een modern design. Daarom de inkoop van energiebesparende buitendeuren „GT doors” is een uitstekende investering voor lange jaren.

gtdoors

 

gtdoors-specsTECHNISCHE PARAMETERS:

  • Het openen naar buiten of naar binnen;
  • Weerstand tegen inbraak: klasse Rc2 (voormalige WK-2);
  • Warmte overdracht coëfficiënten: Uw = 0,92 W/m2K

Het frame

  • 3-kamers, aluminium met thermische tussenlaag een geïsoleerde aerogel (materiaal van uitstekende thermische isolatie). AEROGEL is de meest perfecte isolator, die lukte er tot nu toe te creëren, met de laagste thermische geleidbaarheid U = 0,014 W/m2K, die heeft zeer brede toepassing in militair- en ruimtevaartindustrie.
  • De dikte van het frame – 70mm.

De deurvleugel

  • composiet met polyester laag versterkt met glasvezel.
  • De dikte van de vleugel – 60mm.
  • Isolatie van vleugel – polyurethaanschuim zonder freon met hoge dichtheid.

Composietvleugel met polyester laag versterkt met glasvezel is bestand tegen extreem vocht, zal niet corroderen, is bestendig tegen inbraak en vandalisme en heeft de uitstekend warmte overdracht coëfficiënt van 0,81 W/m2K. Vleugeldikte van 60 mm. De vleugel is geïsoleerd met PU-schuim zonder freon met hoge dichtheid.

 

Scharnieren – SFS intec, staal, koud gesmede (zeer duurzaam).

 

Meerpuntsluiting – 3-punten van roestvrij staal van de firma KVF-automatic.

 

Slotcilinder – Wolf klasse C PN:EN 1303:2007.

 

Drempel – aluminium geïsoleerd.

 

Afdichtingen – dubbele randafdichtingen gemaakt van EPDM.

EPDM (Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer) is het materiaal geproduceerd op basis van natuurlijke rubber. EPDM afdichtingen zijn bestendig tegen veroudering, veranderende weersomstandigheden, vochtigheid, stoom of Uv-stralen. Ze zijn gekenmerkt door hoge elasticiteit, daarom ze niet splijten en geen de vervorming ondergaan.

 

Glas pakketten met een dikte van 55 mm geven Uw = 0,7 W/m2K.

 

Anti-inbraak kruk van roestvrij staal.

 

gtdoors-specs-2ok

drzwi_GT_doors3