PVC buitendeuren

drzwi_zewnetrzne_pcv_profil_schuco

 

De deuren zijn gemaakt van slagvast, bestendig tegen vervorming PVC van de gerenommeerde firma Schüco. Goede warmte-isolatie verzekeren profielen met veel kamers en de versterking van de staal met grote afmetingen en optimale dikte hebben invloed op de stijfheid en stabiliteit van het product.

 

Het ontwerp van de profielen geeft ons de mogelijkheid van passende sloten met veel punten vergrendeling te monteren en versterkte elementen van de sluiting. Dit type van oplossing zorgt voor veilige deur met lange levensduur, evenals alle buitendeuren uit PVC hebben lage aluminium drempel uit kunststof met thermische tussenlaag. Opvulling van de deurvleugel bestaat uit twee kunststof laagplaten, gescheiden met polyurethaanschuim. Deze combinatie zorgt voor een zeer goede warmte-isolatie van de deur. Panelen kunnen worden verrijkt met alle soorten van glas en ornamentframes. Oppervlaktelaag van PVC-platen is bedekt met kwalitatief hoogwaardige folies of acryl lak bestendig tegen weersomstandigheden en Uv-stralen. Naast de deur modellen die hieronder worden gepresenteerd graag maken we de deur volgens uw individuele project.

 

Tijdens het planen van montage van tweevleugeldeuren met bewegende bar, moet rekening worden gehouden met het feit dat zij alleen naar buiten kunnen worden geopend in verband met de dichtheid bij de drempel.

 

 

In verband met de specificatie van de uitvoering kunnen onderscheiden:

Binnendraaiende deuren Buitendraaiende deuren Dubbele deuren Enkele deur met zijlicht Enkele deur met bovenlicht
1 2 3 4 5