NIEUWWIGHEID – Alu Inside NORDIC – gecertificeerd door Schüco RAMEN SCANDINAVISCHE rechtstreeks van de producent – Firma TUR-PLAST

Date: 20 Paź 2016

scandinavische-ramen-schuco-alu-inside-nordic-uit-polenDe producent van ramen en deuren van PVC en aluminium de firma Tur-Plast heeft de eer om u te presenteren de nieuwste lijn van producten op basis van een betrouwbaar systeem Schüco Alu Inside NORDIC. Het systeem van SCANDINAVISCHE RAMEN is ontworpen vooral voor energie-efficiënte en passieve gebouwen. Het openen van de innovatieve productielijn in het systeem Alu Inside Nordic is een bewijs van een goede naam die de Producent van Ramen de Firma TUR-PLAST geniet op de markt van ramenhoutwerk in Polen en in het buitenland. Bevestigt dat het feit dat de Firma Schüco voorziet van het innovatieve systeem Alu Inside Nordic alleen geselecteerde bedrijven die hebben aangetoond grote deskundigheid en bewezen vaardigheden voor productie en montage van ramen.
Om kennis te maken met kenmerken en mogelijkheden van het systeem van SCANDINAVISCHE RAMEN Schüco Aluminium Inside Nordic nodigen wij u om op onze site te kijken:

SCANDINAVISCHE RAMEN – Schüco Alu Inside Nordic