Krukken

 

logo_hoppe

In de witte ramen gebruiken we esthetische witte krukken van een gerenommeerd bedrijf FKS. Voor ramen met tweezijdig fineer monteren wij de krukken van de firma HOPPE, welke kenmerken zich met ergonomische en elegante design.

Beschikbare productversies:

 

klamki_secustic

van type SECOUSTIK – De kruk heeft een gepatenteerd vergrendelingmechanisme om te voorkomen dat manipulaties met haar van de buitenzijde van het venster door het bewegen van het randbeslag. Het kenmerkend hoorbaar geluid dat u tijdens het draaien van de kruk geeft aan dat de beveiligingsfunctie is ingeschakeld.

 

klamki_bezpieczne_z_przyciskiem

VEILIG KRUK MET DRUKKNOP – eerst na het drukken op de knop kunnen wij de kruk draaien – beschermt tegen het openen van het raam venster van de buiten, gebruikt als standaard bij anti-inbraakbeslagen WK-1, uitgerust met de anti-boorplaat.

 

klamki_antywlamaniowe_z_kluczykiem

ANTI-INBRAAKKRUK (met sleuteltje) – na het verwijderen van het sleuteltje is het draaien van de kruk niet mogelijk – beschermt tegen het openen van het raam venster van de buiten, gebruikt als standaard bij anti-inbraakbeslagen WK-2. Deze kruk evenals de kruk met drukknop aanbevolen is ook voor deuren op verdiepingen om te voorkomen van het ongewenst openen door kinderen.