Dakramen

 

dach_okna

Het klimaat van de gebruikszolder is afhankelijk voor een groot deel van het dakraam. Al in het stadium van de planning moet er rekening worden gehouden met aspecten zoals: de grootte van het raam, de isolatie, de bescherming tegen de zon, bedieningswijze. Roto is in staat om alle verwachtingen te voldoen. De dakramenlijn Designo opent onbeperkte mogelijkheden van het arrangeren van ruimten, biedt een glimp van uw eigen hemel op de zolder, zorgt voor veiligheid van gebruikers, en dankzij de slimme energieoplossingen voor hun huisbegroting.

 

 

 

De voordelen van dakramen ROTO DESIGNO:

Beste beveiligingsklasse – 4 vergrendeling punten – verhoogde weerstand tegen inbraak.

Energie-efficiëntie – fabriek gemonteerde thermische-blok WD gegarandeerde 15% betere thermoisolatie.

Multifunctionele beglazing:

  • gehard glas bestendig tegen hagelen;
  • het glas met een zelfreinigend laag Aquaclear;
  • het glas gelaagd van binnen blueLinePlus;
  • het glas geluiddicht acusticLine;
  • lage emissie glas blueTec Plus.

Twee bedieningsmanieren van het raam:

  • manuaal – de multifunctionele kruk aan de onderkant van het raam;
  • afstandsbediening – het openen met schakelaar, afstandsbediening, tijdbesturingselement of smartphone/tablet (met behulp van de centrale BeckerBox cc31)

Moderne design – ergonomische vorm, geplateerd in de kleur antraciet metallic, welke ideaal componeert zich dakoppervlakte.

Efficiënte verlichting en ventilatie van de zolder.

Een innovatief systeem van de afstelling van de vleugel in het dak.

 

Designo R8 – Draai-kiep raam Designo R7 – Top-tuimelraam Designo R4/R6 – Tuimelraam
r8 r7 r4
Door het gebruik van beslagen van de wereldleider heeft het raam Designo R8 2 openingssystemen gecontroleerd door een kruk. De kieppositie van de vleugel maakt een veilige toegang tot het open raam. De hoge positie in de hoogte van ¾ van het raam is een zeer effectieve ventilatie en de mogelijkheid om door het open raam in de rechte positie uit te kijken. De as van rotatie van het raam Designo R7 bevindt zich in ¾ van de hoogte, zodat de open vleugel gaat niet in de ruimte, waardoor een vrije en gemakkelijke toegang biedt tot een geopend raam in de rechte positie. Designo R4/R6 is een dakraam met rotatie as op halve hoogte, ook beschikbaar in de versie met de afstandsbesturing RotoTronic bestuurt met behulp van de schakelaar in de muur of de afstandsbediening. Dit model Designo is de mogelijkheid om te voldoen aan elke visie van de zolder, vooral wanneer dakramen zijn gemonteerd op moeilijk bereikbare plaatsen.