Dubbelglas

 

Een belangrijk onderdeel van elke PVC-ramen zijn glazen. Afhankelijk van de grootte van de ramen en verdeling op sectoren kunnen de glazen van 25% tot 95% nemen van de oppervlakte van het raam. Daarom hangt van de kwaliteit en parameters van geïsoleerd glas af, of en hoe het venster zal voldoen aan zijn functie – het verzekeren van de beste thermische isolatie, veiligheid en geluidsdichtheid.

glasssolutionBauw van dubbelglas

De firma TUR-PLAST bij de ramenproductie maakt gebruik van glaspakketten van de gerenommeerde firma SAINT-GOBAIN. Glaspakketten kunnen in één-, twee- of drie- kamer uitvoering zijn. Thermoflat glazen in het pakket kunnen een dikte hebben van 4 mm, 6 mm of 8 mm, gescheiden door een stalen afstandshouder of zo genoemde warm-edge afstandshouder (SGG SWISSPACER). De ruimte tussen de deelvensters in een pakket, voor het bereiken van een lagere warmteoverdracht coëfficiënt, is gevuld met een gas – argon of krypton.

 

OKNA_szyby_budowa

Parameters van dubbelglas

OKNA_szyby_parametry

 

Soorten van dubbelglas

OKNA_szyby_roczaje_cz1

OKNA_szyby_roczaje_cz2

OKNA_szyby_roczaje_cz3

 

DECORATIEF GLAS gekleurd en kleurrijk

Glas SGG DECORLASS laat licht door, het verspreidt het licht subtiel en uitzonderlijk harmonieus samenspeelt met elke stijl van interieurdesign, zowel klassiek als modern. Afhankelijk van het model, kan het glas SGG DECORGLASS onderwerpen zijn aan:

  • randbewerking;
  • gebogen;
  • verzilveren of geëmailleerd;
  • gehard of gelamineerd voor toegevoegde veiligheid;
  • gecombineerd in sets van gelaagd geluid voor toegevoegd comfort;
  • gecompileerd in het dubbelglas voor verhoogd thermisch comfort.

 

CLIMATOP LUX

 

climatoplux1Het eerste glas op basis van een gewoon floatglas met een positieve energiebalans (energie gewonnen van de zon is groter dan die welke door het glas uit de ruimte ontsnapt).

klasa_energetycznaCLIMATOP LUX voldoet aan de vereisten van de energieklasse „A” in alle landen waar er is een systeem van energie klassen voor ramen of dubbelglas.

 

 

 

OKNA_szyby_climatop_lux

 

SWISSPACER -” warm-edge afstandshouder” in dubbelglas

 

swicespacer1SWISSPACER is een thermisch verbeterde afstandshouder door het verminderen van de thermische brug.

 

ENERGIE-EFFICIËNT

Lagere verwarmingskosten dank betere thermische isolatie. Warmte doordringendheidscoëfficiënt is in vergelijking met de gewone aluminium afstandshouder minimum 0,1 W/m2K lager.

 

COMFORTABEL

Betere isolerende eigenschappen veroorzaken dat we hogere temperaturen aan de rand van het glas bereiken. Dit effect vermindert het risico van condensatie aan de rand van het glas en het gevaar van de vorming van schimmel bij het raam die schadelijk voor gezondheid is.

 

ESTHETISCH

OKNA_szyby_swisspacerDankzij het gebruik de hoge kwaliteit van het organisch materiaal voor de productie van SWISSPACER in combinatie met enig in zijn soort kleurpalet, kunt u optimaal ontwerpen elk raam en elke gevel.

 

DOORDRINGINGHEID VAN WARMTE

Aluminium – 160 W/mK

Materiaal: roestvrij staal – 15 W/mK

Fload-g – 1 W/mK

Raam met SGG – 0,16 W/mK