PVC RAMEN – KÖMMERLING PROFIELEN – maak kennis met best in zijn klasse energie-efficiënte en vol eco-vriendelijke raamsystemen.

 

logo-ramen-premium-marklogo-kommerling-ramen-Polen

 

 

 

 

 

 

Wij bevelen u aan energie-efficiënte en tegelijkertijd eco-vriendelijke ramen, geproduceerd door de fabrikant van ramen de firma Tur-Plast uit Polen op basis van raamprofielen van de firma KÖMMERLING. Ons aanbod omvat twee raamsystemen: KÖMMERLING 76 AD en 76 KÖMMERLING MD wit, gefineerd, evenals met aluminium kappen. Wij nodigen u uit om zich op de hoogte te stellen met de details van ons aanbod.

 

RAMEN-kommerling-76-ADRAMEN-kommerling-76-MDPASSIEVE-RAMEN-uit-Polen-kommerling-88-PVC

 

 

 

EXCLUSIEVE RAMEN VOOR VEELEISENDE – constructie van raamprofielen:

 

De nieuwe generatie profielen – van KÖMMERLING 76 – bepaalt nieuwe horizonten. KÖMMERLING 76 systeem is een resultaat van enorme ervaring, het meerjarig onderzoek en ontwikkeling, modernste constructies en computer simulaties, talrijke testen en onderzoeken. KÖMMERLING 76 is een raamsysteem dat het beste in zijn klasse is!
Raamprofielen van de firma KÖMMERLING hebben een innovatief constructie van kamers, die, gebouwd volgens de modernste technische oplossingen, hebben perfect invloed op betere thermische en akoestische isolatie en optimale stabiliteit van de constructie samen met de hoge draagvermogen, vooral bij gebruik van een zware glazen
De makers van raamprofielen KÖMMERLING 76 besteden bijzondere aandacht aan de problematiek van de ecologie. De hoogste functionaliteit en een uitzonderlijke thermische isolatie met de optimale materiaalgebruik. KÖMMERLING al sinds jaren bewijst met het idee van „greenline” dat voor de productie van kunststoframen schadelijk lood met succes kan worden vervangen door kalk/zink.

 

PRODUCENT VAN PCV RAAMPROFIELE – de firma KÖMMERLINGlogo-ramen-premium-mark

Producent van raamsystemen KÖMMERLING op de markt van ramen, geniet een zeer goede reputatie voor de hoge kwaliteit van haar producten en de opeenvolgende implementatie van innovatieve technologieën.
De firma KÖMMERLING werd opgericht in 1897 door Karl Kömmerling. De weg naar de productie van kunststof PVC-profielen liep via de productie van lijm en synthetische rubber. In 1957, de firma begon de productie van kunststof rolluiken, en in 1967 begon het persen van PVC raamprofielen met de hoogste kwaliteit. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd dat de firma KÖMMERLING is momenteel een marktleider.
KÖMMERLING is PREMIUM MARK tussen PVC raam- en deurensystemen.