RAMEN KÖMMERLING 76mm MD – Energie efficiënte ramen van de toekomst

 

 

Ramen-pvc-Polen-kommerling-76mmMD1. UITZONDERLIJKE THERMISCHE ISOLATIE

Aanbevolen 5-kamers-raamprofiel KÖMMERLING 76MD behaalt uitstekende warmte isolatie parameters: de waarde van de warmtedoorgangscoëfficiënt Uf is in een standaard variant tot 1.1 W/m2K, terwijl Uw voor een referentieraam tot 0,76 W/m2K.

 

2. HET SYSTEEM MET VERHOOGTE STIJFHEID

De speciale steunpunten in het raamprofiel KÖMMERLING 76 MD zorgen dat de stalen versterking is altijd in de juiste positie.

 

3. INNOVATIEVE CONSTRUCTIE VAN KAMERS

De kamers van het raamprofiel KÖMMERLING MD 76 werden gebouwd volgens de modernste technologische oplossingen – ze hebben invloed op de betere thermische en akoestische isolatie en op een optimale stabiliteit van de tie samen met het hoog draagvermogen bij het gebruik van zware glazen.

 

4. STABIELE FUNCTIONALITEIT

Het raamprofiel KÖMMERLING 76 MD is zo gebouwd, dat de montage van draagelementen van hulpstukken door veel wanden van het profiel loopt, die perfect beschermt de plaatsen in gebieden blootgesteld aan bijzondere belastingen.

 

5. DE MOGELIJKHEID VAN HET VORMEN VAN HET BUITENOPPERVLAK

Het raamprofiel KÖMMERLING MD 76 laat toe individuele regelingen voor het keuzen van het buitenoppervlak van profielen – variërend van fineer decor met structuur van houtimitatie of uniform, tot aan het systeem van innovatieve aluminium kappen Alu Clip Pro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 KARAKTERISTIEKE EIGENSCHAPPEN – RAAMPROFIEL KÖMMERLING 76 MD

 

 

 

RAMEN-BESCHERMING-INBRAAK

BETERE BESCHERMING TEGEN INBRAAK

Raamprofielen KÖMMERLING MD 76 zijn ontworpen om gemakkelijk te kunnen monteren van speciale anti inbraak-hulpstukken en andere extra veiligheidssystemen, bijvoorbeeld rolluiken.

 

 

 

 

 

RAMEN-Smalle-slanke-raamprofielen

SLANKE OPTIEK

Smalle, slanke raamprofielen KÖMMERLING 76 zorgen dat er een grotere oppervlak is van glazen. Bovendien groeit de aantrekkelijkheid van het systeem dank de mogelijkheid om te kiezen uit een breed palet van decor met houtstructuur of uniform en innovatieve geanodiseerde aluminium kappen of met een poeder gelakt.

 

 

 

 

RAMEN-bescherming-tegen-hat-lawaai

 

GROTERE BESCHERMING TEGEN LAWAAI

Het system van raamprofielen systeem KÖMMERLING met toegepaste speciale glazen garandeert optimale bescherming tegen hat lawaai dat van buiten komt.

 

 

 

 

ramen-bescherming-tegen-luchtstroom

 

 UITSTEKENDE DICHTHEID

Moderne afdichtingen gemonteerd in raamprofielen KÖMMERLING 76 zorgen voor uitstekende bescherming tegen luchtstroom, stof en regen en beïnvloeden het aangename klimaat van ruimten.

 

 

 

 

RAMEN-THERMISCHE-ISOLATIE

 

UITSTEKENDE THERMISCHE ISOLATIE

Het systeem KÖMMERLING 76 onderscheidt zich door de hoogste parameters van thermische isolatie. Innovatie is de technologie van warmte-isolatie vullingen proEnergy Tec.

 

 

 

 

RAMEN-MAKKELIJK-ONDERHOUD

 

 MAKKELIJK ONDERHOUD

Van hoge kwaliteit het buitenoppervlak van profielen in het systeem KÖMMERLING 76 is uitzonderlijk resistent tegen wisselvalige weersomstandigheden en de reiniging daarvan is heel eenvoudig.

 

 

 

 

RAMEN-STABILITEIT

 

 UITZONDERLIJKE STABILITEIT

Optimaal verdeeld stalen versterkingen in de profielen van het frame en de vleugel KÖMMERLING 76 verzekeren perfecte statiek. In de versie met verlijmd glas vormen de drie componenten van „vleugel-lijm-glas” vaste uiterst stabiele constructie. In de variant met aluminium doppen Alu Clip Pro overneemt de dop een statische functie.

 

 

 

 

Ramen-ventilatiesystemen

 

 PERFECTE VENTILATIE

Om een aangenaam klimaat in de ruimtes te verzekeren, biedt het systeem KÖMMERLING 76 het optimale programma van ventilatiesystemen.

 

 

 

 

 

RAMEN-DUURZAAMHEID

 

 BUITENGEWONE DUURZAAMHEID

Hoge kwaliteit en gezondheid en milieuvriendelijke kunststofprofielen van de merk KÖMMERLING zijn gemaakt in de eco-technologie greenline en daardoor garanderen ze een lange levensduur van het raam en indirect beïnvloeden de stijging van de waarde van het onroerend goed.

 

 

 

 

 

RAMEN-kommerling-PVC

 

 76mm

KÖMMERLING systeem inbouwdiepte van 76 mm is aantrekkelijk niet alleen voor nieuwbouw, maar bovenal is ideaal geschikt voor de meer veeleisende restauraties met het oog op architectuur en energie.

 

 

 

 

KLEURENPALET VAN RAMEN – KÖMMERLING 76 MD

 

Ramen KÖMMERLING 76 geven ons appartement uitzonderlijke en unieke karakter. In het aanbod van de producent van ramen uit Polen, van de firma Tur-Plast, vindt u een breed scala van mogelijkheden, die mogelijk maken de uitvoering van de meest individuele en abstracte projecten:

1. Klassiek wit

Het elegante raam in wit steevast geniet een grote populariteit. Glad, glanzend oppervlak van raamprofielen is gemakkelijk te verzorgen, resistent tegen veranderlijke weersomstandigheden en garandeert een duurzaam, nette uitstraling.

 

2. Foliën dekor – universele kleuren

Beschikbare kleuren van de universele foliën dekor overtuigen met een elegante, zijden structuur van buitenoppervlakte. Het is zeer aangenaam om aan te raken, en daarmee makkelijk in het schoonmaken. De uitstraling van metaalkleuren komt overeen met het uiterlijk van geborsteld metaal, dankzij het gebruik van speciale metaalpigmenten.

 

3. Foliën dekor – houtstructuur

U kunt de foliën dekor kiezen met structuur van houtimitatie van buiten – en binnen de neutrale witte – of binnen en buiten de structuur van houtimitatie. Hiermee kunt u het raam aan het interieur aanpassen of maken dat ze bijna onzichtbaar zal zijn. Alle foliën dekor hebben daarbij een bijzonder edele structuur van buitenoppervlakte.

 

RAMEN-kommerling-KLEURENPALET