AANBIEDING VAN PASSIEVE RAMEN – KÖMMERLING 88 mm – 47%

/ De aanbieding vanaf 23 januari 2017 t/m 31 augustus 2017 /

 

Wij bieden u in de aanbieding tot -47 % RAMEN in het Systeem Kömmerling 88mm. Onze PASSIEVE RAMEN zijn doorgegeven aan het proces van vele onderzoeken en hebben de hoogste mogelijke gecertificeerde resultaten ontvangen. Iedereen die denkt over solide ramen voor jaren, moet zich op de hoogte stellen van de PROMOTIONELE AANBIDING VAN PASSIEVE RAMEN KÖMMERLING 88.

 

 

 

 

AANBIEDING VAN DAKRAMEN – 20%

/ De aanbieding vanaf 07 juli 2017 t/m 31 december 2017 /

 

 

 

 

 

 

SUPER PROMO SET- PVC RAAM

/Profiel KÖMMERLING + glas pakket CLIMATOP LUX met warme SWISSPACER frame/

/ De aanbieding vanaf 01 januari 2016 t/m 31 december 2016 /

 

 

Er is aanbieding gestart met promotionele prijs voor RAMEN PVC KÖMMERLING 76 MD met glaspakket CLIMATOP LUX in energieklasse „A”.

promo-ramen-Polen-tur-plast-kommerling-climatop-lux-swisspacer

 

 

 

CLIMATOP LUX – Zorg ervoor dat u DEZE NAAM NIET VERGEET

 

– want het is het eerste dubbelglas, dat voldoet aan de strengste Europese normen voor energie-efficiëntie in gebouwen –het heeft ontvangen de hoogste energieklasse „A”. Het gebruik van dit glaspakket kunt u niet alleen te voorkomen van het verlies van warmte in het gebouw, maar de meest belangrijker is laat tot 25 duizend kWh vrije energie van stralen van de zon te verwerven. Het is van het grootste belang in de landen waarin zonne-energie een schaars goed is.

 

ramen-uit-Polen-glas-pakket-climatop-lux-swisspacer

 

 

 

ranem-uit-Polen-glas-pakket-energie-efficente-climatop-lux-tur-plastTweekamers beglazing CLIMATOP LUX met warme frame SWISSPACER maken mogelijk het extra verwarmen van ruimten door de passieve zonne-winsten. Hetzelfde PROMOTIONELE RAMEN van TUR-PLAST op basis van energie-efficiënte profielen KÖMMERLING 76MD met glaspakket CLIMATOP LUX en warme frame SWISSPACER worden niet alleen een bron van enorme hoeveelheden van natuurlijke lichtinval (doorlating licht op het hoogste niveau van TL = 73%), maar bovendien een bron van hernieuwbare energie (zonder montage van windmolen in de tuin).

 

 

 

Hoe werkt het?

CLIMATOP LUX is isolerend glas eenheden, bestaande uit twee kamers. De ruimte tussen de glazen met een dikte van min. 14 mm. is gevuld met argon gas en ingesteld op z.g. „warme frame” SGG SWISPACER, die uitstekend vermindert van een thermisch effect van de brug die vaak op het contact tussen het glas en het frame verschijnt.

Het is dankzij deze gespecialiseerde lagen en warme frame effectief wordt verminderd van het ontsnappen aan de warme lucht naar buiten en, wat belangrijkst is, 70% meer zonnestraling dan in de traditionele glaspakketten stroomt in de ruimte. Deze bewezen hoge doorlating van energie en zonlicht garandeert de maximale belichting van de ruimten, het krijgen van gratis zonne-energie dat zeer duidelijk verzet zich naar grote energiebesparing

 

ramen-glas-pakket-climatop-lux-polen