PVC ROLLUIKEN Systeem EXTE ELITE XT

 

EXTE ELITE XT is een nieuw, veelzijdig systeem van rolluiken aan wederzijdse ontwikkeling gebruikt in nieuw gebouwde en gerenoveerde huizen. Het nieuwe systeem wordt gekenmerkt door, onder andere:

  • wisselend revisieopening: aan de onderkant of aan de achterkant van de kist, of als alternatief op de buitenkant van het gebouw. Ongeacht de positie van de revisieopening is de capaciteit van de kist hetzelfde;
  • volledig opnieuw ontworpen montage van aandrijvingen en het lageren van rolluiken;
  • universele geleidingen, oplossingen voor zeer eenvoudige montage;
  • verdelingen en verplaatsbaar glijd;
  • raammuskietennetten en unieke opgelost deurmuskietnetten.

 

Één systeem veel varianten:

ROLETY_PVC_skrzynki_cz1

ROLETY_PVC_skrzynki_cz2

 

 

 EFFECTIEVE THERMISCHE ISOLATIE – extra energie besparing

ROLETY_PVC_izolacja_termicznaJuridische eisen voor thermische isolatie ban rolluikenkisten in Duitsland zijn zeer streng. Als een systeem, dat daar is geproduceerd is hij onderworpen aan staat verordeningen in de vorm van een Verordening Inzake Energiebesparing (EnEV). In overeenstemming met deze verordening in nieuwe woningen wordt de rolluikenkist behandeld als een onderdeel van de buitenste muur. In dit geval, het vereiste bewijs van gelijkwaardigheid met voorbeelden in bijlage 2 norm DIN4108. Daarom kunnen architecten berekeningen met verminderde warmte doordringing coëfficiënt van de thermische brug uitvoeren.

Rolluiksysteem ELITE XT EXTE biedt uitstekende thermische isolatie, in overeenstemming met de geldende bepalingen.